Green Key certificaathouders

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Als bedrijf met het Green Key keurmerk doet u er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat uw gasten inleveren op comfort en kwaliteit. U gaat daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Dat sluit naadloos aan op de visie van Zchoon® dus wij bieden dan ook een volledige Ecolabel lijn aan, waardoor u gemakkelijk voldoet aan alle eisen. Je bestelt ze hier direct. Voor vragen of een advies op maat, neem dan contact op. We helpen u graag!

Het Green Key programma wordt beheerd door de Foundation for Environmental Education in Denemarken en in Nederland uitgevoerd door Stichting KMVK. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Een derde partij met onafhankelijke keurmeesters voert de keuringen uit, deze partij is Groen Belicht. Zij keuren op locatie en keuren de documentatie in het online Green Key systeem waartoe elke deelnemer toegang heeft.

De Green Key normering is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals 2015-2030 van de Verenigde Naties. Als u meer wilt weten over Green Key en de SDG, dan vindt u hier meer achtergrondinformatie op hun website.