Zchoon Industriële Ontvetter (Profi 6)

Op zoek naar een alternatief voor ammoniak? Op zoek naar een ontvetter die echt vettige aanslag verwijderd? De Zchoon ontvetter werkt echt. Verwijderd allerlei soorten vet & roet. Laat geen residu achter. Ook geschikt als velgenreiniger.

 

Uitstekende vervanger voor ammoniak

Residu vrij – voorkomt snelle herbevuiling

Geen gebruik van parabenen

Kind- & diervriendelijk

Biologisch afbreekbaar

Ingrediënten worden niet genetisch gemanipuleerd

 

In deze Industriële Ontvetter (Profi 6) zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten. Het verwijderd vet op allerlei ondergronden zoals RVS, beton en andere materialen. Is tevens een uitstekende vervanger voor ammoniak.  Verwijderd ook roetaanslag. Gebruik de Industriële Ontvetter (Profi 6) volgens de gebruiksaanwijzing voor het beste schoonmaakresultaat.

 

De producten van Zchoon zijn veilig in gebruik en vormen geen risico voor de gezondheid van u en diegene waar u om geeft. Ook voor uw eigendommen en het milieu zijn onze producten veilig. Wel is het van belang dat de producten gebruikt worden volgens de gebruiksaanwijzing.

 

Bij twijfel over het gebruik? Stuur dan een berichtje via de whatsappbutton of naar 06 42 05 71 71. Patrick Klooster, onze reinigingsspecialist, zal u helpen met uw vragen.