• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Biologisch Afbreekbaar
  • Residu vrije middelen
  • Aantrekkelijke kortingscode
  • HACCP goedgekeurd
Home » Professionals

In uw hotel, restaurant of kroeg is schoonmaken een dagelijkse klus. En eentje waar mankracht en geld in gaat zitten. Daar zijn goede schoonmaakmiddelen voor nodig. Het moet per slot van rekening echt schoon zijn (hygiëne!). Voor de medewerkers die schoonmaken als taak hebben, is het ook fijn dat het makkelijk werkt, lekker ruikt en goed is voor het milieu.

DEMO en ADVIES!

Wij bij Zchoon! hebben veel ervaring in hotels en restaurants. Heeft u ook genoeg van de strepen die de koffers soms achterlaten? En gaan die niet meer weg? Dit probleem kunnen wij oplossen in een fractie van de tijd. Ook voor het schoonmaken van de keuken en het sanitair hebben wij de juiste spullen. We komen graag langs om te laten zien hoe we uw schoonmaakproblemen oplossen!

 

Schoonmaken is een dagelijks terugkerende klus. Zeker in de hotelbranche! Hendrik-Jan Jenner van Luxury Suites Amsterdam kwam in contact met de milieuvriendelijke reinigingsmiddelen van Zchoon! In zijn hotel zijn er dagelijks lastige schoonmaakklusjes. Nu ze daar iedere dag werken met Zchoon! is het fijner schoonmaken met een mooier resultaat. Lees hier zijn testimonial. Daar zijn we heel trots op!

 

Bel voor meer info OF maak een afspraak!