Hospitality | (non) Food | (zware) Industrie | Logistiek | Maritiem | Telecom

Veel van onze klanten bevinden zich in de hospitality industry. Hotels, restaurants, cafe's. Van internationale hotelketens tot zelfstandige restaurants. Maar ook bedrijfsrestaurants, vakantieparken etc. etc.

 

Dit is wat Hendrik Jan Jenner,

Revenue Manager Luxury Suites Amsterdam

van onze producten vindt.

en wat zijn we er trots op!

 

 

Steeds vaker kunt u ze aantreffen in verschillende bouw- of supermarkten: onze kant-en-klare producten die door veel consumenten worden gebruikt. Hoe komt dat dan in zo'n schap terecht? Wij zien dat als een logische stap omdat deze ondernemers vaak eerst zelf onze producten gebruiken en dan de meerwaarde ervan zien en graag willen omzetten in een goed verkoopbaar product voor hun eigen onderneming. 

De levensmiddelen industrie waar voedselveiligheid van groot belang is, onze producten zijn food safe voor keuken en productie faciliteit. 

In de logistiek wordt het veel toegepast in de warehouses om de hardnekkige rubber sporen weg te krijgen zodat de veiligheidsbelijning weer goed zichtbaar wordt en de vloer perfect stroef. Geen ongelukken meer! Zo ook in parkeergarages, hangars etc. 

Gebruik op schepen waar zware vetten en oliën een (veiligheid) risico vormen, Met onze producten krijgen we ze weg.

Aanslag op commerciële (zend)schotels verminderd de werking daarvan aanzienlijk. We lossen het eenvoudig op.

 

Vertel ons uw pijnpunt(en) als het gaat om een schoonmaak probleem, we kijken graag samen met u naar de juiste oplossing.