Glas & spiegels

Strepen of een waas op uw glas of spiegels, dat kennen wij niet. Onze producten laten namelijk geen residu (zeep-laag) achter. Streeploos schoon, we garanderen het!

Onze glasreiniger doet veel meer overigens, het is een echte alleskunner! Wat denkt u van de trapleuningen in uw onderneming....

Deze Glasreiniger is in een ECOLABEL versie en in een gewone verkrijgbaar. Klik hier om direct naar het ECOLABEL product in de webshop te gaan!

Vloeren

Uw vloer is niet vrijwel niet meer schoon te krijgen? Lokale vlekken die u en uw gasten doen met afgrijzen vervullen? We lossen het op.  Voor iedere vloer is een oplossing, Keramisch, natuursteen, hout of tapijt. Vrijwel alle organische vervuiling verdwijnt voor uw ogen tijdens onze korte demonstratie.
Harde vloeren worden meteen tijdens het reinigen stroef, ook wel prettig vanwege uw aansprakelijkheid.

Onze vloer reinigingsproducten zijn ook geschikt voor gebruik in schrob/zuigmachines.

Deze Vloerreiniger  is in een ECOLABEL versie en in een gewone verkrijgbaar. Klik hier om direct naar het ECOLABEL product in de webshop te gaan!

 

Ontvetten

Vettigheid verwijderen?

Op zoek naar een super ontvetter die echt vettige aanslag verwijdert? Onze industriële ontvetter verwijdert allerlei soorten vet. Ook werkt het super als nicotinereiniger. 

Zwembad? Deze ontvetter zorgt ervoor dat de vettige rand aan de waterlijn weer verdwijnt en lost geheel veilig op in het water.

Deze Ontvetter is in een ECOLABEL versie en in een gewone verkrijgbaar. Klik hier om direct naar het ECOLABEL product in de webshop te gaan!

 

Natte ruimten

Kalk is een ongelofelijk hardnekkig probleem. Toch gaan wij deze uitdaging graag aan. Met onze speciale kalk producten gaat het ons lukken. Ook andere typische aanslag in de natte ruimten zijn voor ons geen uitdaging meer. Een schone en fris ruikende badkamer in uw hotel is eenvoudig te bereiken. Douchewanden, kranen, etc.

Deze Sanitairreiniger is in een ECOLABEL versie en in een gewone verkrijgbaar. Klik hier om direct naar het ECOLABEL product in de webshop te gaan!

 

Tapijten en (meubel)stoffen

Weg met vlekken!

Met onze vlekkenreiniger zijn organische vlekken voorgoed verleden tijd. Binnen enkele seconden verwijdert u de meest hardnekkige vlekken uit kleding, tapijt, banken, kussens, matrassen en speelkleden.

Geen vlek is te gek voor deze krachtige vlekkenreiniger!

Klik hier om direct naar het product in de webshop te gaan!

Algemene reiniging

Voor algemene reiniging (dagelijkse taken) hebben we uiteraard de producten om het snel en eenvoudig uit te voeren. 

Deze Universele reiniger is in een ECOLABEL versie en in een gewone verkrijgbaar. Klik hier om direct naar het ECOLABEL product in de webshop te gaan!

 

Verpakkingen

Onze producten zijn leverbaar in de volgende verpakkingen:

  • Sprayflacon (gebruiksklaar) 500ml
  • Flacon (gebruiksklaar) 1 liter
  • Flacon (concentraat) 1 liter
  • Jerrycan 5 liter
  • Jerrycan 10 liter
  • Jerrycan 25 liter
  • Drum 60 liter
  • Drum 210 liter
  • IBC 1000 liter

Ook beschikbaar:

Dispensers en doseer systemen voor industriële vaatwas straten.

Hiermee bevordert u zuiniger werken en leidt tot minder verpakkingsmaterialen.