Zchoon gaat samenwerking aan met Sensz

Vol trots kondigen wij aan dat Sensz de producten van Zchoon® heeft erkend als uitermate geschikt. Sensz is met meer dan 20 jaar ervaring dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid. Dit betekent dat onze producten veilig zijn om te gebruiken in ruimtes waar met voedsel wordt gewerkt. Daarnaast gaan de auditors van Sensz onze producten meenemen in hun advies naar de bedrijven waar zij audits uitvoeren. Dit betekent dat zij Zchoon® adviseren als hét schoonmaak product als je goed en veilig wilt schoonmaken. En daar zijn wij heel trots op!

Wie is Sensz

Met meer dan 20 jaar ervaring is Sensz dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van voedselveiligheid en HACCP.

"Wij maken voedselveiligheid leuker en kleurrijker. Dat doen we voor een breed scala aan organisaties, zoals foodbedrijven, zorginstellingen, gastvrijheidsorganisaties, retailers, hotels en horecabedrijven. Wij helpen ook jouw bedrijf om de voedselveiligheid optimaal in te richten!"

 

✓Sensz is ISO 9001:2015 gecertificeerd;

✓ Sensz beschikt over kwalitatief hooggeschoolde auditoren en consultants;

✓ Deze zijn breed opgeleid in het vak van kwaliteit, HACCP en kwaliteitscontroles;

✓  Sensz heeft meer dan 20 jaar ervaring;

✓ Onafhankelijke autoriteit.

 

Lees meer over Sensz op hun website.

Ervaar het zelf

Wil je met jouw bedrijf ook kennismaken met onze producten? Vraag dan een demonstratie aan, dan laten wij graag zien hoe onze producten jou en je organisatie verder kunnen helpen naar een voedselveilige werkomgeving. Of bekijk direct ons assortiment en ervaar het zelf!